| Data | Śniadanie | Obiad | Podwieczorek | Alergeny |
|---|---|---|---|---|
| Poniedziałek 10.11.2025 |
||||
| Wtorek 11.11.2025 |
||||
| Środa 12.11.2025 |
Pieczywo mieszane z masłem, kabanosy, ogórek świeży ze szczypiorkiem, serek topiony (plasterek), kawa mleczna. | Zupa: barszcz ukraiński. Naleśniki z serkiem śmietankowym, jabłko „do chrupania”, woda z cytryną. |
Ryż na mleku, sorbet truskawkowy (wyrób własny). | 1, 3, 7 |
| Czwartek 13.11.2025 |
Pieczywo mieszane z masłem, kiełbaski na ciepło, ketchup, herbata. | Zupa: ogórkowa z ryżem. Pieczeń „Rzymska”, ziemniaki z koperkiem, marchewka „juniorka” z masłem i bułką tartą, sok jabłkowo-wiśniowy (tłoczony). |
Jogurt Jogobella (pitny), kruche ciasteczka. | 1, 3, 7 |
| Piątek 04.11.2025 |
Bułki z masłem, sałatka z jajek i szczypiorku, pasztet „domowy”, ogórek kiszony, konfitura malinowa, kakao naturalne. | Zupa: rosół z kluseczkami i zieloną pietruszką. Paluszki rybne, puree ziemniaczane z koperkiem, surówka z kiszonej kapusty, sok jabłkowy (tłoczony). |
Płatki Lubella „Miodowe kółeczka”, mleko z kartonika, banan. | 1, 7 |